Corona Update

Geachte relatie,

Wij willen u graag helpen in deze tijd van Coronacrisis, daarom hebben wij een aantal afspraken met de maatschappij gemaakt. Samen komen we hiermee deze moeilijke tijd door.

KENTEKEN SCHORSEN
U kunt alleen een taxi schorsen, als deze niet op de openbare weg staat. Het schorsen van de taxi moet u zelf doen. Als de taxi geschorst is, dan kunt u de verzekering van uw taxi stoppen. Gaat u weer rijden, meldt dat dan eerst bij ons voordat u de schorsing opheft. Een mail of een telefoontje is dan voldoende om de taxi weer te verzekeren.

LET OP: ALS DE TAXI IS GESCHORST EN DE VERZEKERING STOPGEZET DAN ZIJN SCHADES MET OF AAN DE TAXI NIET VERZEKERD.

UITSTEL VAN BETALING
Wilt u de verzekering door laten lopen? Dan kunt u uitstel van betaling krijgen. Voorwaarde is dat alle premies tot 1 april betaald zijn. De premies voor de maanden april, mei en juni kunnen dan vanaf juli in 6 termijnen betaald worden. Alle premies moeten wel voor het einde van het jaar betaald zijn.

WIJZIGING DEKKING
Heeft u een allrisk of beperkt casco dekking voor uw taxi, dan kunt u deze per 01-04-2020 om laten zetten naar een beperkt casco of WA dekking. Dit kunt u doen als u nu niet met de taxi rijdt, maar deze wel op de openbare weg heeft staan.

Is uw taxi geschorst en heeft u nu een allrisk of beperkt casco dekking voor uw taxi, dan is het mogelijk om een losse brand en diefstaldekking af te sluiten met een eigen risico van 2.500,-. Hiermee zijn brand en diefstal nog wel verzekerd, alle andere risico’s niet meer.

REAGEER PER MAIL
Wij krijgen veel vragen van onze klanten. Om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen, vragen wij u om te reageren per mail. Wij passen dan de dekking aan of rekenen voor u de premie uit. Antwoorden naar dit mailadres kan niet. Stuur uw mail naar info@vdvverzekering.nl.

Met vriendelijke groet,

VDV Verzekering B.V.

 

Scroll naar boven