Taxi verzekering

De taxi verzekering van VDV Taxi

Een taxi verzekering is voor VDV Taxi een type verzekering waar we al jaren specialist in zijn. Waar veel verzekeraars simpelweg weigeren om een taxi te verzekeren hebben wij service en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Verzekeraars beoordelen nog wel eens het schadeverleden van alle werknemers in een taxionderneming als geheel. Hierdoor kan het gebeuren dat de polis wordt verhoogd voor alle chauffeurs terwijl er slechts één verantwoordelijk is voor bovenmatige schadeclaims.

 

VDV Taxi wil hier wat aan doen. Onze methode laat het oude systeem los. We registreren niet meer op kenteken niveau, maar op naam van de bestuurder. Zo kunnen we, samen met de geselecteerde verzekeringsmaatschappij, precies volgen wat er in een polisjaar gebeurt. En dat geeft u als ondernemer weer handvatten om bij te sturen en actie te ondernemen.

Een voorbeeld van zo’n actie is het aanpassen van de premie van een bestuurder die veel bij schades (door eigen schuld) betrokken is. Ook kan het eigen risico tussentijds worden verhoogd. Als het echt nodig is dan kan in bepaalde gevallen zelfs de verzekering voortijdig beëindigd worden.  Natuurlijk doen we dit alleen als er echt sprake is van buitensporig veel schadeclaims en altijd in samenspraak met de klant.

Snelle Afhandeling

Wanneer u schade hebt wilt u dit zo snel mogelijk laten repareren. Daarom zorgen wij voor een snelle afhandeling bij schade.

Verkeersrechtshulp

Standaard zit bij al onze taxi verzekering verkeersrechtshulp inbegrepen. De meest complete juridische ondersteuning voor taxichauffeurs.

Perfecte Service

VDV Taxi heeft meer dan 15 jaar ervaring met taxi verzekeringen. Bij ons bent u verzekerd van perfect service en persoonlijke aandacht.

Onze Werkwijze

Het aanvragen van een verzekering voor uw taxi is makkelijker dan ooit. Het enige wat u hoeft te doen is het offerteformulier in te vullen. Binnen 24 uur ontvangt u de offerte in uw mailbox. Indien alles naar wens is vult u digitaal de definitieve gegevens in voor goedkeuring. U ontvangt van ons bericht wanneer de taxiverzekering is goedgekeurd. Wilt u weten hoeveel premie u per maand moet betalen? Vul hier het offerteformulier in en ontvang direct een offerte op maat!

Type taxi verzekeringen

Zoals met gewone personenauto’s zijn er ook voor taxi’s verschillende type verzekeringen beschikbaar. Wilt u als ondernemer de kosten voor premies zo laag mogelijk houden dan is WA alleen een optie. Maar ook all-risk pakketen zijn populair in de taxibranche. Welk type verzekering u ook afsluit, het is in beide gevallen nodig om bewust te zijn van de financiële marge die nodig is. Immers, elke dag dat een taxi niet kan rijden is een dag gemiste omzet. En de kosten lopen door.

 

Als u dus kiest voor enkel een WA verzekering zorg er dan alstublieft voor dat er genoeg financiële reserves aanwezig zijn om reparaties uit te voeren. In dit geval moet u wachten tot de tegenpartij, mits schuldig bevonden, het schadebedrag uitbetaalt aan uw verzekeraar. En dit kan weken tot maanden duren. Een taxi die weken of maanden niet in staat is te rijden is een enorme dubbele kostenpost voor uw onderneming. Zorgt u er dus alstublieft voor dat als u alleen WA verzekerd bent dat u genoeg middelen heeft om de reparatie direct uit te laten voeren.

WA taxi verzekering

Wettelijk is het dan ook verplicht om ten minste WA verzekerd te zijn. Iedereen die een motorrijtuig bezit moet deze verzekering afsluiten. Zonder WA verzekering mag je simpelweg de weg niet op. Deze verzekering dekt alleen schade die aan andere voertuigen zijn aangedaan. Schade aan de eigen auto moet volledig uit eigen zak vergoed worden.

All-Risk taxi verzekering

All Risk (ook wel WA-plus volledig casco genoemd) is de verzekering die ook uitkeert bij schade door eigen schuld. Daarnaast wordt schade als gevolgd van aanrijdingen, slippen en te water raken vergoed. En natuurlijk de schades die al werden vergoed in de WA verzekeringen..

Wilt u uw taxi verzekeren?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij VDV Taxi...

Scroll naar boven